2020. | Tradicija

Tvrtka Biser – Metal d.o.o. ima za zadaću udovoljiti svim visokim zahtjevima investitora, a ujedno je i dovoljno fleksibilna udovoljiti svim vašim individualnim željama i potrebama.

Konstantnim doškolovanjem zaposlenika i kontrolom njemačkih tehničara, tvrtka je podigla proizvodnju PVC stolarije na nivo proizvođača iz EU.

Stalno doškolovanje naših djelatnika i izučavanje o novitetima u proizvodnji PVC stolarije, te konstantna tehnička i podrška našeg proizvođača profila Aluplast iz Njemačke i dobavljača okova ROTO Njemačka, zalog su vrhunskog proizvoda koji izlazi iz naše proizvodne linije i kao takav ugrađuje se u mnoge domove u Hrvatskoj i inozemstvu.

1998. | Nove tehnologije

Proizvodnjom PVC stolarije tvrtka je započela 1998. godine uvidjevši mogućnost plasiranja nove tehnologije u graditeljstvu, a za koju se tražila stručnost i preciznost izrade.

Nakon školovanja djelatnika u inozemstvu, tvrtka je počela sa proizvodnjom PVC stolarije po normama njemačkog proizvođača profila, tvrtke Aluplast.

1976. | Početak

Tvrtka Biser Metal d.o.o. osnovana je 1976. godine i već treća generacija u obitelji bavi se poduzetništvom. Započela je malim kafićem, a prerasla u obiteljski restoran „Biser“ koji radi i danas u nešto smanjenom obimu.

Kupnjom specijalnog stroja za brušenje, 1985. smo započeli obradu strojnog brušenja i izradu specijalnih dijelova za industriju, te smo s vremenom usavršili servisiranje tehnologije za proizvodnju celofana i papira i kao takvi smo se istaknuli među vodećima u regiji.

Tvrtka se i danas bavi proizvodnjom strojnih dijelova i uređaja, te ih kao takve izvozi u zemlje EU.